Gud & spaghetti

Kirkens populære familie-gudstjenester med efterfølgende gratis fællesspisning i Sognegården.
Gudstjenesterne er tilrettelagt til børn ca 4-8 år, men børn i alle aldre er selvfølgelig velkomne.
Der vil være fortælling, fællessang - og nogle gange med fagter - eller Ringe kirkes spirekor deltager, dukketeater måske, alt efter hvad dagens tema byder på.

For at have kontinuitet i forløbet deler kirkens to præster gudstjenesterne mellem sig, således at den ene har forårs-gudstjenesterne, den anden efterårs-gudstjenesterne.

Kig i vores aktivitetskalender under "Aktiviteter" eller i kalender ude til højre for at finde næste arrangement med Gud og Spaghetti

Af hensyn til maden tilmelding dagen forinden - tilmelding   -   SMS direkte til Mette på: 21 45 21 80 eller metteschwartz@mail.tele.dk