To gange om året planlægger kirken gudstjeneste sammen med spejderne i Ringe og Sct. Georgsgildet.

Friluftsgudstjenesten i begyndelsen af september er et samarbejde mellem KFUM-Spejderene og Sct. Georgsgildet i Ringe. Salmesangen ledsages af Ringe Kirkes Spire- og Juniorkor samt Ørsted FDF-orkester. Gudstjenesten finder sted ved Ringe Sø´s nordøstlige ende - ved stenen. I tilfælde af dårligt vejr rykkes gudstjenesten inden døre i Ringe Kirke.

Nytårsparaden er med både KFUM-spejderne og Rethinghe-gruppen og finder sted en af de første lørdage i det nye år. Efter en festlig gudstjeneste med faner, arrangerer spejderne løb for alle rundt i byen, og der afsluttes med varm cacao og boller i Sognegården, som Sct. Georgsgildet står for at servere.