Lørdag d. 19. januar kl. 16.00.    Koncert med Haderslev Drengekor og Michala Petri.

Haderslev Drengekor, der tæller 65 medlemmer i alderen 9 - 62 år. Koret har netop fejret sin 10 års fødselsdag, som er blevet markeret med et crossover-projekt mellem den verdensberømte musiker og det populære drengekor. Koret har 20 - 30 koncerter om året og har i sin korte levetid bl.a. sunget koncerter i samtlige de danske domkirker og i et væld af kirker i udlandet. Koret, der ledes af Henrik Skjærbæk Madsen, har også ved flere lejligheder sunget for kongefamilien.

Den verdenskendte fløjtespiller Michala Petri har i mange år været en førende virtuos på sit instrument, blokfløjten, og hun har en strålende karriere som travl omrejsende solist med koncerter overalt i verden samt en perlerække af meget roste CD-indspilninger bag sig.

Michala Petri er 2 gange nomineret til Nordisk Råds Musikpris - sidst i 2015. I 2011 blev hun udnævnt til Ridder af 1. grad.

Musikken ved koncerten vil være festlig og velkendt og byde på en del klassikere og danske sange. Man vil høre begge parter udfolde sig hver for sig og sammen.

Entre: 150 kr. Salg ved døren eller på billetten.dk

Onsdag d. 6. februar kl. 19.00     Kyndelmissekoncert med elever fra Musikskolen og Midtfyns Drengekor

En koncert i samarbejde med Faaborg Midtfyn Musikskole. Musikskolen har projektuge, hvor der arbejdes på tværs og koncerten vil være et resultat af dette.  Desuden medvirker også et klarinetorkester samt Midtfyns Drengekor.

Søndag d. 3. marts kl. 16.00       Gospelkoncert, Ringe kirkes Gospelkor

Ringe Kirkes Gospelkor holder koncert under ledelse af Anders Gustavsen-Sprotte. Koret synger gospelsange, der fylder kirken med livsglad sang og rytmer, et repertoire der spænder fra moderne gospel til de gode gamle spirituals.

Mandag d. 18. marts kl. 17.00     Forårskoncert med Ringe kirkes Spire, Junior- og Pigekor.

Lørdag den 13. april kl. 17.00      Pigekorets jubilæumskoncert

Ringe kirkes pigekor blev oprettet på initiativ af den daværende organist, Henning Nielsen, og koret sang første gang offentligt i påsken 1969. Koret kan derfor fejre sit 50 års jubilæum til foråret. Dette sker den 13. april, hvor gamle og nuværende korpiger samles for at øve hele dagen til en fælles koncert kl. 17.00, hvor alle er velkomne.

Ved koncerten kommer den kendte komponist og dirigent John Høybye og nogle af Danmarks allerbedste jazzbandsmusikere Mads Granum, klaver, Mads Haaber, sax, Flemming Nilsson, percussion og Mikkel Nielsen, bas, og Lauritz Thomsen som sangsolist. Fælleskoret vil opføre det rytmiske påskeværk ”Håb” af John Høybye. Derudover vil det nuværende pigekor også synge et par sange. Om aftenen vil der være en jubilæumsfest for de, der gennem årene har været med i Pigekoret. Tilmelding gerne allerede nu (dog senest 23. marts) til retoft@midtfyn.net/ tlf: 5185 8255

Lørdag d. 4. maj kl. 19.30         Befrielseskoncert

Danmarks befrielse og lysets komme fejres med en koncert i Ringe kirke med ”Firmaets mænd”.

De består af Pavel Refsgaard Jensen, organist ved Ø. Skerninge og Egense kirker og hans svigerfar Palle Jensen, tidligere provst og sognepræst i Nr. Broby. Pavel har arrangeret en række stykker for orgel, hvor kirkelige og folkelige melodier væver sig ind i hinanden. Palle Jensen forbinder musikken med små fortalte stemningsbilleder og associationer.

Efter arrangementet i kirken lægges der en buket blomster ved mindestenen uden for våbenhuset, og der bydes på et glas vin og lidt snacks i våbenhuset. Der er gratis entré.

Tirsdag d. 29. oktober kl. 17.00   Fyraftenskoncert med Ringe kirkes Spire og juniorkor

Koncert med fællessang i anledning af Spil Dansk ugen

Torsdag d. 14. november kl. 19.30    Koncert, Bach møder Carl Nielsen

Programmet rummer kun 2 komponister, til gengæld er det ikke hvem som helst, idet det drejer sig om to af de allervigtigste komponister gennem tiden. Programmet der varer en times tid, fremføres af Kgl. Operasanger Guido Paevatula, på obo og engelskhorn Inger Allan og organist ved Marstal kirke Karsten Hermansen.

Søndag d. 1. december kl. 19.30      Gymnasiets adventskoncert

Midtfyns Gymnasiums kor, musikklasserne og diverse solister og instrumentalister fremfører et festligt, varieret og ”julet” program. Dirigenter: Hans Christian Børch og Alice Jakobsen.

Torsdag d. 5. december kl. 19.00    Musikskolens Julekoncert

Elever fra Faaborg Midtfyn Musikskole laver en lille julekoncert med soloinstrumenter og mindre samspilsgrupper i Ringe kirke. Således vil der også i år være mulighed for at høre, hvad de unge mennesker har arbejdet med i løbet af efteråret. Koncerten vil selvfølgelig henvende sig til forældre og søskende, men alle interesserede er velkomne til at møde op og lytte med.

Søndag d. 15. december kl.16.00      Kirkens egen Julekoncert

Den rette julestemning kan næsten ikke undgå at indfinde sig, når julen synges ind med Ringe kirkes Spire-, Junior- og Pigekor. En times koncert med luciaoptog, korsang, solister og instrumentalister, der synger og spiller julen ind i forskellige genrer og varierede udsættelser.