Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert med Mariagerfjord Pigekor

Dato
Søndag d. 2. juni 2024, kl. 16:00
Sted
Ringe kirke, Kirkepladsen 4, 5750 Ringe

Vær med til en koncert med det prisvindende kor Mariagerfjord Pigekor. Koret synger i både ind- og udland, synger med kendte kunstner og optræder i live TV. Mariagerfjord Pigekor er kendt for deres udtryksfulde performance, energifulde optræden og smittende begejstring for rytmisk kormusik. Repertoiret består af rytmisk musik med et skandinavisk udtryk og korstemmerne bliver akkompagneret af korets dirigent Christian Fris-Ronsfeld på klaver.

Om Mariagerfjord Pigekor

Mariagerfjord Pigekor er et rytmisk pigekor der synger på eliteniveau, hvor sammenhold og kærlighed til fælleskabet er nøglen til korsang i særklasse.

Koret består af 20 piger i alderen 13-20 år fra hele Mariagerfjord Kommune, og med deres dirigent Christian Fris-Ronsfeld i spidsen, sigter koret hele tiden efter nye musikalske eventyr. Der er højt til loftet, og sangerne accepterer hinanden for de særlige kompetencer og personligheder, hver især har.

Ud over at lave koncerter og tage på turnéer i ind- og udland, synger koret også af og til med kendte kunstnere, så som Oh Land, Steffen Brandt, Hjalmer, Michael Falch og Emmelie De Forest. Derudover har koret sunget i live TV programmet ”Fællessang” på DR1 og har vundet den europæiske korpris ”European Voices Award 2022” af European Voices Association.