Se i kalenderen ude til højre, hvornår vi tilbyder babysalmesang næste gang.

Tilmelding til Birgitte Grinderslev Christensen

tlf. 2089 6640, e-mail kirkesanger@ringekirke.dk

Det er gratis at deltage
(kun ca. 12 babyer på et hold, så hurtig tilmelding er en fordel!)

Babysalmesang minder på mange måder om den form for babyrytmik, som mange musikskoler udbyder. Den væsentligste forskel er, at vi syngende bevæger os rundt i kirken til salmer, især de gamle salmer har nogle fantastiske melodier og klange, som babyer er meget lydhøre overfor.
Rent videnskabeligt er det veldokumenteret, at musik og sang aktiverer barnets sanser, og påvirker dets personlige udvikling, - ikke bare musikalsk, men også motorisk, socialt, intellektuelt m.m.

Vores danske salmesangskat er ganske unik, og vil vil gerne opfordre alle til at blive mere fortrolige med de mest brugte, børnevenlige salmer. Barnet kan naturligvis ikke selv synge med, men det kan sanse ånden og atmosfæren i salmerne, og disse kan lagre sig i dets bevidsthed, og blive til stor værdi senere i livet!

Der bruges forskellige instrumenter, såsom orgel, fløjte, klokkespil og triangel, og der vil forekomme diverse remedier som tøjdyr, sæbebobler og chiffontørklæder.

01sep kl. 10:00

08sep kl. 10:00