Ringe kirkes Juniorkor (4. klasse og opefter)

Ringe kirkes Juniorkor synger mandage kl. 16.00 - 17.00 i Ringe kirke.

Koret synger hvert år til Friluftsgudstjenesten ved Ringe Sø i september, til Spil Dansk arrangement den sidste torsdag i oktober, ved jule- og Forårskoncerten i Ringe kirke. I november/december går koret sammen med Spirekoret lucia på plejehjem, i pensionistforeninger, på plejehjemmet og i kirken. Koret medvirker også ved et par gudstjenester om året. Koret optræder også ved andre lejligheder, der byder sig til. I sidste sæson var det bl.a. en konfirmationsfest og flere Sigurd Barret- arrangementer. Hvert forår deltager koret i Børnekordage i Tivoli.

Repertoiret er derfor ikke kun kirkemusik, der synges musik i forskellige genrer og til forskellige lejligheder.

Der tilbydes normalt to korstævner i sæsonen. Om foråret et weekendstævne og om efteråret et en-dags-stævne i Folkekirkens Ungdomskor, hvor man synger sammen med andre korsangere fra hele Fyn under skiftende instruktører.

I 2020 er der mulighed for at komme med på en korrejse til London for de, der er fyldt 12 år til den tid.

I efterårssæsonen tilbydes sangerne 2 og 2 6 gange gratis solosangsundervisning ved sopranen Lise Bech Bendix og i forårssæsonen undervisning i Musikforståelse ved Søren Krog. Det forventes, at alle sangerne i løbet af deres kortid, så vidt muligt har gennemført henholdvis niveau 1 og 2 i Musikforståelse