Spirekor (1. - 3. klasse)

Ringe kirkes Spirekor synger i Ringe kirke tirsdage kl. 16.00 - 16.45.

Koret medvirker hvert år ved Friluftsgudstjenesten ved Ringe Sø og 2 koncerter i Ringe kirke. Derudover synger koret til et par børnegudstjenester i årets løb. Ved juletid går koret sammen med Juniorkoret luciaoptog i pensionistforeninger, på plejehjemmet og i kirken.

Der arbejdes med stemmetræning, træning af det musikalske øre, kordisciplin og koncentration. Repertoiret er ikke kun kirkemusik, der arbejdes med korsatser i mange forskellige genrer og til forskellige lejligheder.

Der tilbydes to korstævner i sæsonen. Om foråret et weekendstævne og om efteråret et en-dags-stævne i Folkekirkens Ungdomskor, hvor man synger sammen med andre korsangere fra hele Fyn under skiftende instruktører.

Hvert forår deltager koret i Børnekordage i Tivoli.

I forårssæsonen tilbydes gratis undervisning i Musikforståelse ved Søren Krog. Det forventes, at alle sangerne i løbet af deres kortid, så vidt muligt har gennemført henholdvis niveau 1 og 2 i Musikforståelse