Kirkens døbefont er sandsynligvis lige så gammel som kirken selv. Af Vinding-typen med stor bægerformet kumme og en kort stilk forbundet med en kvardratisk fod med fire i granitten udhugne mandehoveder på hjørnerne. Dåbsfadet er dog noget yngre. Det er præget med et billede af Marias Bebudelse: Maria ses knælende, Helligånden daler ned over hende som en due og englen rækker septeret hen imod hende. Omkring billedet står nogle ord fra den katolske bøn Ave Maria. Yderst i fadets bund og på dets flade rand ses to rækker springende hjorte med hver sit kid. Det er en billedlig fremstilling af Davids salme 42 - som den tørstige hjort monne skrige efter vand, således skriger min sjæl efter dig, Gud.

Kobberfadet er ifølge H.M. Henriksens bog om Ringe sogn fra ca. år 1400.

detalje fra døbefont